Connection is key to success!!

Welkom bij Walhout Management Connection

 

Mogen wij u voorstellen aan Willijan Walhout:

Willijan is een ervaren consultant/projectmanager met meer dan 18 jaar ervaring in verander- en transitiemanagement. De laatste jaren voornamelijk gericht op ICT en Digitalisering. Andere ervaringsgebieden zijn; Operations, proces management, Finance en Logistiek.

Hij heeft vaak de rol van Senior Project / Programma Manager, IT Business Manager of Product Owner vervuld. Daarbij heeft hij jarenlang ervaring in het managen en adviseren van grote complexe verandertrajecten. Zijn expertise is om de verandering zowel vanuit IT perspectief, alsmede vanuit Business perspectief te benaderen. Hij heeft ruim acht jaar ervaring met werken in een internationale organisatie.

 Zijn ruime ervaring met Agile werken met succesvolle teams, maakt Willijan een effectieve motivator en zeer capabel in het creëren van een resultaatgerichte werkcultuur. Hij is uitstekend in staat een einddoel voor ogen te houden en kan goed omgaan met sensitieve beslissingen en het politieke werkveld.

 Willijan presenteert zichzelf enthousiast en praat makkelijk. Hij gedijt goed in een dynamische resultaatgerichte omgeving, vooral in multiculturele en politieke organisaties. Een uitstekende combinatie van analytische vaardigheden met organisatorisch en tactisch inzicht, aangevuld met persoonlijke vaardigheden zoals impact, overtuigingskracht en een winnaarsmentaliteit. 


 

 

 

Willijan beschikt over een uitstekend CV gekenmerkt door een academisch denk- en werkniveau, ruime ervaring, een groot zakelijk netwerk en een mooie lijst met relevante referenties. U kunt de volledige cv bekijken op Linkedin: www.linkedin.com/in/willijan-walhout-mba-75988a6 

 

Telefoon:   +31 6 22 57 48 08

email: walhout@managementconnection.nl